Produkter for 61 cachaca (6)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Tømmerhus Málaga

Tømmerhus Málaga

Vi er et selskap spesialisert på salg av prefabrikkerte trehus i Málaga. Vi forplikter oss til å tilby våre kunder den beste kvaliteten, designet og energieffektiviteten. Vi ble grunnlagt med håp om å bli et referanseselskap i eiendomssektoren basert på elegansen, soliditeten og motstanden som boligene av furu og gran fra de baltiske landene tilbyr. Vårt team av fagfolk har omfattende erfaring innen bygging av trehus. Vi tar oss av hele prosessen, fra design til bygging, for å sikre at våre kunder får et produkt av høyeste kvalitet. Med mye innsats prøver vi alltid å imøtekomme behovene til hver enkelt av våre kunder med den samme iver og dedikasjon som vi ville lagt i vårt eget hus.
Áridos el Campillo de Palenciana

Áridos el Campillo de Palenciana

Vi dedikerer oss til utvinning av grus fra våre egne brudd. Vi produserer ved å knuse og klassifisere grusen etter størrelse og form. I tillegg markedsfører vi grus av høy kvalitet for ulike storskala bruksområder og transporterer grusen til våre kunder raskt og effektivt. Hos Aridos el Campillo de Palenciana er vi spesialister på produksjon og distribusjon av grus til bygging med svært strenge prosesser som garanterer kvalitet og homogenitet av produktene våre. Vi har lang erfaring i bransjen og en egen flåte av lastebiler. Vi utfører kun engros-salg, så hvis du er interessert i å kjøpe vårt utvalgte jord eller noe annet produkt fra katalogen vår, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil tilby deg et personlig og uforpliktende tilbud.
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av KJØTTBLANDINGEN kalt "Longaniza fresca" eller "Salsicha fresca". Produktet er gyldig for alle typer kjøtt. Format: pose 4kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg